Els presentem, i oferim, des d’aquestes línies la nova pàgina web d’AMEAL. Una pàgina web amb vocació de difusió meteorològica, divulgació pedagògica i d’informació pública, que hem projectat amb molta il·lusió i ambició.

És una pàgina viva, adaptada a dispositius mòbils, i que té la vocació d’evolucionar per tal de complaure les expectatives dels usuaris. Per això, donat que la pàgina està en bolquers, en els seus inicis, procurarem fer possible la manera d’escoltar els seus suggeriments per poder portar-los a terme amb la finalitat de millorar de manera constant, i agrairem les indicacions que els usuaris ens facen arribar amb aquest objectiu.

Per motius aliens a AMEAL la connexió de l’anterior pàgina web va deixar de funcionar, des d’eixe moment els usuaris i, com no, els membres d’Amics de la Meteorologia d’Albocàsser, decebuts per les circumstàncies i per deixar sense la informació meteorològica d’Albocàsser a un gran nombre de seguidors, vam proposar-nos, dins de les nostres possibilitats, millorar i ampliar l’anterior web. En l’actualitat ja està en funcionament i, de la seua acceptació i participació, depén que s’enriquisca i engrandisca amb noves facetes i nous camps relacionats amb la meteorologia, com és la nostra il·lusió.

El nostre objectiu primer es fonamenta en ser capaços de recuperar l’interés dels antics usuaris, que esperem haver mantingut a través del monitor instal·lat als baixos de l’ajuntament, encara que som conscients que només han pogut consultar-lo els residents habituals de la població, i al mateix temps, ampliar el nombre i confiança de tots. Per això buscarem la manera i lloc, a ser possible durant les festes d’agost, de mostrar-los el funcionament i noves característiques de la nova pàgina web d’AMEAL.

Entre tots hem d’aconseguir-ho!